Κυριακή 19 Απριλίου 2009

Η Stefania ενθουσίασε όσες είχαν την τύχη να δοκιμάσουν την μαγική της τέχνη στο μακιγιάζ

Πραγματικά ενθουσιασμένες ήταν όλες οι γυναίκες που είχαν την τύχη να γευτούν, έστω και για λίγο, την απίστευτη τεχνική της Stefania Ghidoni, στο επαγγελματικό μακιγιάζ με προϊόντα Layla Cosmetics.

Η Stefania παρέμεινε στην Κύπρο για τέσσερις μέρες και μάγεψε κυριολεκτικά τις γυναίκες της Κύπρου με την απίστευτη τεχνική της στα μυστικά του σωστού μακιγιάζ.

Για τέσσερις μέρες, στα καταστήματα Beauty Line, δεκάδες γυναίκες έζησαν ανεπανάληπτες εμπειρίες αφού το αποτέλεσμα της δουλειάς της Stefania καθώς και η ποιότητα των προϊόντων Layla Cosmetics ήταν κάτι που σπάνια είχαν μέχρι σήμερα την ευκαιρία να δοκιμάσουν.

Η Stefania συγκαταλέγεται σήμερα ανάμεσα στους 10 καλύτερους και πιο διάσημους make up artist της Ιταλίας. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μακιγιέρ του οίκου Diego Dalla Palma πριν να γίνει η κύρια μακιγιέρ του οίκου Layla Cosmetics στο Μιλάνο τα επτά τελευταία χρόνια.
Πρόσφατα αποδέχθηκε πρόταση του μεγάλου σχεδιαστή μόδας Roberto Cavalli και θα είναι η κύρια make up artist των μοντέλων στα fashion shows του μεγάλου σχεδιαστή.

Το επόμενο ραντεβού της Stefania με τις γυναίκες της Κύπρου έχει ήδη προγραμματιστεί για την εβδομάδα 14 - 18 Δεκεμβρίου.

Layla Cosmetics (Αποκλειστικά στα Beauty Lines)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου