Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΤΑ LAYLA COSMETICS ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Μια καινούρια, νεανική, ποιοτική και γεμάτη χρώματα και ζωντάνια ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ του Ιταλικού Οίκου Layla Cosmetics, έκανε πρόσφατα την παρουσία της στην Κυπριακή αγορά.

Τα Layla Cosmetics, κατασκευάζονται στο Μιλάνο και είναι προσαρμοσμένα στις καθημερινές απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας. Με εξαιρετική φροντίδα στην ποιότητα, με χρώματα που ξαφνιάζουν, με προϊόντα για κάθε σκοπό και κάθε περίσταση, τα Layla Cosmetics στοχεύουν στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση της σύγχρονης Κύπριας, με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε πολύ προσιτές τιμές.

Η ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ της Layla Cosmetics περιλαμβάνει προϊόντα για το πρόσωπο, τα μάτια, τα χείλη, τα φρύδια και τα νύχια, σε μια πανδαισία χρωμάτων, με προσοχή και φροντίδα ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

Η Layla Cosmetics, με τα 150 χρόνια εμπειρίας στην γυναικεία ομορφιά, ευελπιστεί να κερδίσει τις καρδιές των Κυπρίων γυναικών. Τα προϊόντα Layla Cosmetics πωλούνται αποκλειστικά στα καταστήματα Beauty Line σε όλη την Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου